LWG Privacy Beleid

Houd er rekening mee dat de Levend Woord Gemeente Haarlem om aanvullende informatie kan vragen om uw identiteit vast te stellen. Houd er tevens rekening mee dat de Levend Woord Gemeente Haarlem in verband met wettelijke verplichting niet alle persoonsgegevens van leden, vrienden, donateurs en andere giftgevers mag verwijderen.

Websitebezoekgegevens en cookies
In het interne beheersysteem van de website van de Levend Woord Gemeente Haarlem worden enkele algemene websitebezoekgegevens opgeslagen (waaronder het tijdstip van bezoek en het IP-adres van uw computer). Deze gegevens worden gebruikt voor geanonimiseerde statistische analyse van bezoek- en klikgedrag op de website. De Levend Woord Gemeente Haarlem anonimiseert deze gegevens zo veel mogelijk. Deze gegevens blijven van de Levend Woord Gemeente Haarlem en worden niet aan derden verstrekt.

Waar kan ik terecht met een vraag of klacht in verband met privacy?

Voor vragen of klachten over deze privacyverklaring of de verwerking van persoonsgegevens door de Levend Woord Gemeente Haarlem kunt u contact opnemen via het op onze website vermelde post of e-mail adres. ([email protected]). Graag helpen wij u verder. Voor het melden van (het vermoeden van) een beveiligings- of datalek is een Procedure Datalekken opgesteld.

Wijzigingen privacybeleid
De Levend Woord Gemeente Haarlem naar een zo actueel mogelijk privacybeleid en behoudt zich daarom het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen. De meest recente versie van de privacyverklaring zal altijd op deze website worden gepubliceerd.

Versie: mei 2018